ARCONT IP D.O.O.

Naslov podjetja:

LJUTOMERSKA CESTA 30

9250 GORNJA RADGONA

SLOVENIJA

Kontaktni podatki:

02 564 43 18

02 564 43 29

prodaja@arcont.si

www.okna-vrata.si

Razstavni prostor:

D / 10

Podjetje ARCONT OKNA & VRATA (ARCONT IP d.o.o.) je eden izmed najpomembnejših slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva, njegova glavna dejavnost je svetovanje, proizvodnja, prodaja ter vgradnja stavbnega pohištva iz umetnih mas in aluminija. Ponuja še sekcijska garažna in industrijska vrata z el. pogoni, kovinska vrata in podboje ter žaluzije in okenske police. Svojo prepoznavnost gradi na zaokroženi ponudbi kakovostnih izdelkih in storitev, zato mu že dolga leta zaupajo domači kupci, pomemben delež pa predstavljajo tuja tržišča, predvsem Avstrije in Italije.

Na sejmu MOS kot novost predstavljamo PASSIV okno Arcont, okno nove generacije, ki graditeljem zahtevnih, pasivnih objektov nudi odlično rešitev bodisi v PVC bodisi v prestižni PCV/ALU izvedbi. Že v svoji izvorni izvedbi v kombinaciji s 50 mm steklom Ug = 0,5 W/m2K dosega izjemno toplotno izolativnost (Uw = 0,79 W/m2K), odlično stabilnost ter varnost. Za razliko od drugih oken na trgu, PASSIV okno ARCONT ne potrebuje dodatnih termičnih vložkov za doseganje vrhunske izolativnosti. Navdušile vas bodo tudi bogate možnosti individualnega oblikovanja, bodisi z obliko ALU obloge (AluClip in AluClip PRO) bodisi z neskončnimi barvnimi odtenki.

Obiskovalcem bomo prikazali tudi nadgrajeno različico panoramske zasteklitve PREMIDOOR Soft Close, dvižno-drsna terasna vrata, ki lahko odslej nudijo prestižno udobje tudi vašemu domu.

Premium kakovost Arcont pa zaokrožamo s prikazom Premium okna Arcont AluClip ZERO ter ALU vhodnih vrat linije GLASS s steklenim polnilom.

Lokacija (10)

D

D10

D10