Naslov podjetja:

OSOJNIKOVA CESTA 22

2250 PTUJ

SLOVENIJA

Kontaktni podatki:

02 620 45 04

info@carbon4.si

www.carbon4.si

Razstavni prostor:

L / 08

NOVO OGREVANJE INOVATIVEN, PATENTIRAN IN REVOLUCIONAREN SISTEM OGREVANJA
Preprosta montaža
Polaganje bakrenih trakov in premaz za ogrevanje nanesemo na steno. Res je tako preprosto. Premaz za ogrevanje se lahko nanese neposredno na steno. Ni potrebno dolbenje!
Popolnoma nevidno
Premaz za ogrevanje je zelo ploščat – le 0,2 mm tanek in se lahko z vsako oblogo premaže, prebarva ali celo oblepi. Naknadne VRTANJE luknje je možno brez omejitev delovanja.
Vsepovsod uporabno
Zaradi preproste montaže se lahko premaz za ogrevanje uporabi pri novogradnji kot tudi pri sanaciji starih stavb.
Okolju prijazno
Energijska učinkovitost naredi ta sistem okolju izredno prijazen. V premaz za ogrevanje usmerjena energija se neposredno pretvori v toploto. Tako lahko varčujemo s časom in denarjem.
Prihranek stroškov energije
Na podlagi 24 voltne tehnike nizke napetosti se lahko varčuje do 40% stroškov energije.
Brez vzdrževanja!
Premaz za ogrevanje deluje čisto brez vzdrževanja in v primerjavi z drugim ogrevanjem ni rednih stroškov vzdrževanja! Učinek ogrevanja ostane tudi čez leta neomejen in nezmanjšan.
Varno zaradi tehnike nizke napetosti.
24 voltna tehnika nizke napetosti je popolnoma varna in dovoljuje netvegano, neposredno namestitev premaza za ogrevanje na steno, strop in pod talne obloge.
Preprečuje nastajanje kondenzacijske vode.
Ker se zidovi in predmeti ogrevajo enakomerno in po celotni površini v prostoru, ne pride do nastajanja kondenzacijske vode. To pomeni, da se plesni odvzame hranilo in vlažni zidovi se izsušijo.

Lokacija (08)

L

L08

L08