Vse za poroko

Tradicionalno bomo na Celjskem sejmu v Gregorjevem tednu pripravili že 18. sejem Poroka, kjer bodo vse za enega najlepših dni v življenju našli zaljubljeni. Razstavljen bo celoten nabor za ta pomemben mejnik – od poročnega vabila, do poročnega potovanja.

Tudi letos bo vizualna podoba sejma elegantnejša, po lanskoletni dobri praksi pa bomo za mladoporočence pripravili še posebne ugodnosti, med drugim bomo 1500 mladim parom podarili vstopnici za ogled sejma.

Vabimo vas, da se nam pridružite 16. in 17. marca 2019 in svoj posel ponesete k tistim, ki ga potrebujejo tokrat. Sejmu Poroka se bodo tradicionalno pridružili Festival kave Slovenija in sejmi Kulinart, Altermed, Flora in ApiSlovenija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIDOBITE BREZPLAČNO VSTOPNICO

3.000 VSTOPNIC ZA 1.500 PAROV, KI SE KMALU POROČIJO

 

Kako do brezplačne vstopnice?

Celjski sejem bo prvim 1.500 parom, ki se bodo prijavili, podelil brezplačni vstopnici za 18. sejem Poroka. Bodoči mladoporočenci pohitite in izpolnite spodnji obrazec!

  • Nevesta:

  • Ženin:    * Z izpolnitvijo obrazca za brezplačno vstopnico soglašate, da boste vstopnici z veljavnima osebnima dokumentoma prevzeli na recepciji Celjskega sejma (upravna stavba na glavnem vhodu sejmišča) 15. in 17. marca 2019 v odpiralnem času sejma. Do brezplačnih vstopnic sta upravičeni izključno osebi, ki sta izpolnili obrazec in bosta vstopnici prevzeli skupaj.
    **Želim prejemati obvestila Celjskega sejma in partnerjev o ponudbah in dogajanju na sejmišču, največ dvakrat mesečno. Celjski sejem se obvezuje, da bo spoštoval in varoval zasebnost prijavljenih oseb ter bo vse posredovane podatke obravnaval in obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Za namene obveščanja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov kot sta osebna in elektronska pošta.