Dobrodošli v našem medijskem središču, kjer so vam na voljo informacije o naših sejmih in drugih dogodkih, ki jih organiziramo na sejmišču.

Novinarji in drugi predstavniki medijev lahko vstopajo na naše sejemske prireditve ob predhodni akreditaciji za spremljanje posameznega dogodka.

 

Izdaja novinarskih izkaznic akreditiranim novinarjem poteka v Press centru oz. Press točkah. 

 

Delovanje Press centra, ki se nahaja v pritličju poslovne stavbe Celjanka, vzpostavimo za vse večje sejemske dogodke. V njem potekajo vse večje novinarske konference, med sejmi so dnevno na razpolago vse aktualne informacije o sejemskem dogajanju, press akreditacije in gradivo za novinarje.

 
 

Kontakt za novinarje

Služba za odnose z javnostmi

T: 03 54 33 000

E: press@ce-sejem.si

Vloga za pridobitev akreditacije

Osebni podatki

Akreditirajo se lahko le novinarji z uradno veljavnimi novinarskimi izkaznicami. Akreditacija ne velja za predstavnike marketinga (komercialisti, tržniki).

Ob potrditvi akreditacije na sejem vaš elektronski naslov uvrstimo na listo prejemnikov dnevnih Press informacij o dogajanju na sejmu.

Za akreditacije za sejem sLOVErotika obiščite http://sejem-erotika.si

Prosimo vas, da se za hitrejši postopek izdaje sejemske press izkaznice pravočasno akreditirate za spremljanje posameznega sejemskega dogodka.