15. april 2012:

Izbrali najlepše hostese in predelane motocikle

Del letošnjega sejma Moto boom je bil Custom show, kjer so obiskovalci lahko občudovali predelane motocikle. Večino so v Slovenijo pripeljali prvič. Danes so razglasili najboljše motorje v posamezni kategoriji, dobili pa smo tudi tri najlepše hostese jubilejnega Moto booma.

Niso bili le motocikli tisti, ki so navduševali obiskovalce sejma. V dvorani D so s pogledi občudovali tudi številne hostese. Tri so obiskovalci razglasili za najlepše. Poleg Aleksandre Lah iz Laškega, ki je delala na razstavnem prostoru Compaco (Nolan), so izbrali še Anito Sever iz Ivančne Gorice in Tadejo Perpar iz Ljubljane (obe z razstavnega prostora Custom North).

Severjeva in Perparjeva zaradi obveznosti nista prišli na razglasitev, Lahova pa je povedala, da se je kot hostesa preizkusila prvič. Ne glede na to, se je na sejmih odlično znašla, s svojimi modrimi očmi pa verjetno navdušila marsikaterega obiskovalca. Tudi sicer je ljubiteljica motorjev, zato pravi, da ji je bilo v veselje delati v Celju.

Pravo pašo za oči so ponujali predelani motocikli. Kot je povedal Boris Pratnekar iz revije Biker's World, so letos razstavili kar 30 najrazličnejših motociklov, na custom showu so sodelovali predelovalci iz sedmih držav, nekateri so se pripeljali kar 1100 kilometrov daleč.

Komisija, ki so jo sestavljali predstavniki revije Biker's World, studia Mitch art in kluba Big red machine, je za najboljši motor na best of showu izbrala motor Baneville madžarskega lastnika Sandorja Gorbeja iz Budimpešte. Madžar jez motorjem Radical garage HV roules zmagal tudi v kategoriji “bobber”.

V kategoriji “custom” je prvo mesto zasedel motor Predator izdelovalca Darka Vinkovića iz Bjelovarja in delavnice Djubre. V “street fighter” pa motor Hot Wheels Matije Severja in delavnice Custom North. Sever je zmagal tudi v kategoriji “bagger” z motorjem Black and white. Zmagovalec kategorije “radical” je Ketna motorcycle temple Roberta Korena iz Zgornje Polskave.