Med 10 MOSovimi podjetnimi talenti je tudi mlada ekipa, ki je izdelala slušalke iz lesa, ki so izredno natančne v frekvencah, tako v nizkih kot visokih tonih. Največja težava vseh slušalk so običajno nizke frekvence, zato so razvili blazino, ki proizvaja nizke frekvence in te po hrbtenici pošilja neposredno v srednje uho že pri nizkih glasovnih jakostih. To pa navdušuje avdiofile, ljubitelje glasbe …, ki z delom ne želijo motiti svojega okolja s hrupom.

»To je alternativa fiksnemu zvočnemu studiu za zvočne inženirje, ki morajo biti mobilni,« svojo invencijo predstavi Mitja Sajovic, ki sebi v podjetju reče kar »Working class hero«. Do ideje za Ollo pripelje zanimiva zgodba. »Glasbena skupina je posnela novo ploščo, ki jo je bilo potrebno zvokovno obdelati. Kolega, ki to dela, je ravno takrat postal oče. Ker dela od doma in je studio pri montaži zvoka lahko zelo glasen, se je porodila ideja o tihem studiu. Po dveh letnih razvoja smo prišli do rešitve,« navdušeno razlaga Sajovic. »Zvočni tehnik sedi da blazini, v kateri je zvočnik, ki proizvaja vibracije. Če želimo zaznati 20 Hz jih moramo običajno ojačati na 70 dB, kar postane precej glasno. Ta problem rešuje blazina na kateri uporabnik sedi in tako vibracije prehajajo po hrbtenici do srednjega ušesa.«

Podjetje že ima popolnoma delujoč prototip. »Imamo prototip, ki je funkcionalen in deluje. Blazina in slušalke so že v prodaji, ojačevalec pa je še v nastajanju.« Mlada ekipa je v preteklosti že pridobila sredstva na razpisu za spodbude in zagon inovativnih podjetij, v prihodnosti pa načrtujejo tudi kampanjo na platformi množičnega financiranja Kickstarter.