Razstavljavci na jubilejnem 50. MOS napovedujejo številne novosti in dodatne sejemske popuste za obiskovalce.

V predstavitev napovedi razstavljavcev na 50. MOS so vključeni vsi, ki so organizatorju v predvidenem roku posredovali informacije.

Še več informacij o razstavljavcih v sejemskem katalogu.

Sejemska dvorana D

AJM d.o.o.: Podjetje bo na sejmu izpostavilo drugo generacijo lastnega lesenega stavbnega pohištva. Energetsko učinkovitemu oknu AJM Pasiv 90 so se pridružila lesena vhodna vrata, ki jih bodo  predstavili s krilom iz »sendvič« plošč, s patentiranim sistemom, ki preprečuje njihovo ukrivljanje. Vsa so na voljo v sodobnih dizajnih in v različnih kombinacijah les-steklo, les-aluminij. Okno AJM Pasiv 90 je razširjeno s ponudbo različnih izvedb zunanjih prekrivnih mask iz aluminija, s katerimi podjetje sledi najnovejšim arhitekturnim smernicam. Novost je tudi leseno okno AJM 78 – okno za klasične prenove in novogradnje. Predstavili bodo tudi ves preostali program – PVC in ALU oken in vrat, za katere izpostavljajo, da imajo vsa PVC okna steklo lepljeno v krilo, kar izboljšuje tehnične, varnostne in izolativne karakteristike oken.

MATJAŽ d.o.o.: Podjetje bo na sejmu svojim gostom, kupcem in poslovnim partnerjem posredovalo vse informacije o garažnih, vhodnih in industrijskih vratih, o izmerah, dobavi, montaži ali servisu. Na drugem razstavnem prostoru, v bližini stalnega prostora v dvorani D bodo letos predstavili tudi rešitve za dvorišče, kjer bodo na ogled dvoriščna vrata, pogoni, zapornice, potopni stebrički, nadstreški in ostalo iz dvoriščnega programa podjetja. S posebnim ponosom bodo na ogled postavili tudi novost v ponudbi, in sicer vrhunska vrata debeline kar 67 mm, ki so izjemno toplotno varčna, hkrati pa jih lahko kupci dobijo v ekskluzivni premium izvedbi s pobarvanimi vodili in vsemi vijaki. Za tiste s posebej izbranimi okusi bodo prikazali še druge premium izvedbe, ki so možne za garaže (zastekljena vrata, fasadna vrata). Ob tem pa bodo razstavili kar 15 modelov vhodnih vrat v različnih izvedbah. Poskrbeli bodo tudi za razvajanje obiskovalcev, saj bodo v zdravem kotičku ponujali smutije, ter zdrave slane in sladke prigrizke.

 

Sejemska dvorana I

TARK TRADE d.o.o.: Podjetje se bo na sejmu predstavilo s proizvodi, ki predstavljajo nove tehnologije, uporabnost in ekonomičnost. V ponudbi imajo naprave za hlajenje zraka s pomočjo vodnega stolpa, ki združuje nizko porabo električne energije, prijaznost do okolja in kvalitetno, bolj zdravo hlajenje. Pohvalijo se lahko tudi z edinstvenim odmaševalcem odtokov Mr.Pungom in najbolj pestro ponudbo teleskopskih lestev na slovenskem trgu. Njihov zadnji produkt je kocka/oglje za žar, pri katerem je vse kar je potrebno narediti to, da se kocko postavi v žar in prižge vžigalno vrvico in ta bo v desetih minutah pripravljen za uporabo. Za 50. MOS so za vse svoje izdelke pripravili 20 % popust.

 

Sejemska dvorana K

CONTREX d.o.o.: Podjetje se ukvarja s proizvodnjo mehurčaste folije in izdelkov iz le te. Gre za edino tovrstno proizvodnjo v Sloveniji in na območju držav bivše Jugoslavije, kar pomeni pomemben premik na trgu tovrstne embalaže. Na sejmu bodo predstavili svoj proizvodni program, ki zajema široko paleto izdelkov, primernih za zaščito različnih proizvodov (mehurčasta folija v rolah, v obliki vreč, rokavov, formatov; mehurčasta folija z dodatnimi sloji; z aditivi (antistatic, biodegradable, UV stabil…) in izdelki iz EPE folije).

EKOGREEN d.o.o.: Podjetje je specializirano za distribucijo in veleprodajo električnega orodja BOSCH. Na sejmu bodo obiskovalcem predstavili novosti orodja in pribora za obdelavo kovine, lesa, betona, vrta itd.. Orodje bodo obiskovalci lahko preizkusili in se prepričali, da je BOSCH prava izbira zanje. Predstavili bodo tudi novo generacijo 18V baterij za najzahtevnejše naloge – BOSCH ENERACER, ki so do 30 % bolj kompaktne in 24 % lažje od konkurenčnih baterij vendar imajo za 43 % večjo zmogljivost. Obiskovalcem bodo na sejmu nudili nakup orodja s 25 % popustom in pripravili nagradno igro, katere glavna nagrada je profesionalni baterijski vrtalnik.

 

Sejemska dvorana K1

MAREMICO d.o.o.: Podjetje se bo tudi letos na sejmu predstavilo z najbolj osebnimi ležišči na svetu. Obiskovalci bodo lahko preizkusili vodne postelje Lectus in ležišča Leticia, ki jih izdelujejo izključno glede na potrebe in želje posameznika. V čem je skrivnost njihovega uspeha in v čem se njihova ležišča razlikujejo od ostalih se bodo obiskovalci na sejmu lahko prepričali sami. Svetovali jim bodo kakšno ležišče potrebujejo za popoln spanec. Na ogled bodo tudi postelje BoxSpring ter ostala posteljna ogrodja in inovativne novosti, ki pričarajo udobje vsem, ki zase iščejo le najboljše. V času sejma bodo obiskovalce razveseljevali tudi z enkratnimi sejemskimi ugodnostmi.

 

Sejemska dvorana L

EKO SKLAD j.s.: ENSVET je mreža energetskih svetovalcev, ki občanom nudi brezplačno, neodvisno in individualno energetsko svetovanje ter izvaja izobraževalne in ozaveščevalne aktivnosti promocije ukrepov učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije za občane v lokalnem okolju. V 50 pisarnah mreže ENSVET, razpršenih po celi Sloveniji, deluje več kot 70 usposobljenih energetskih svetovalcev. Z brezplačnimi nasveti in razgovori pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju naložb v ukrepe učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov energije v stanovanjskih stavbah. Obiskovalci se bodo lahko oglasili na njihovem razstavne prostoru se pogovorili s svetovalci in prisluhnili predavanjem.

RWE Ljubljana: Gre za slovensko podjetje skupine innogy, ki ji zaupa več kot 23 milijonov odjemalcev električne energije in zemeljskega plina. Za 50. MOS so pripravili več sejemskih ugodnosti:

Prvi mesec električna energija in plin brezplačno – Za nove gospodinjske odjemalce bosta električna energija in/ali zemeljski plin v 1. mesecu dobave brezplačna. RWE nagrajuje tudi svoje obstoječe odjemalce, ki si lahko zagotovijo brezplačno dobavo plina v 1. mesecu.

Brezplačen energetski pregled – Stroške v svojem domu lahko temeljito znižate z RWE-jevim energetskim pregledom. Zagotovite si brezplačen pregled z oddajo kupona na razstavnem prostoru.

5 % popust na električno energijo in zemeljski plin za poslovne odjemalce.

ZAGOŽEN d.o.o.: Podjetje z več kot 40-letno tradicijo lastne proizvodnje, bo na sejmu predstavilo program bioloških čistilnih naprav, zbiralnikov za pitno vodo, odpadno vodo in deževnico, vodomernih termo jaškov ter vse potrebne opreme za zunanji vodovod in kanalizacijo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so posodobili svojo paleto lovilcev olj, ki bodo prvič promocijsko predstavljeni prav na MOS-u. Te je sedaj mogoče naročiti v treh kategorijah – small, medium in high. Na voljo bodo tudi sejemske ugodnosti.