V času 51. MOS-a bodo potekala naslednja poslovna srečanja in mreženja:


1. Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji”, ki bo potekalo v četrtek, 13. 9. 2018, s pričetkom ob 10. uri,  v Modri dvorani celjskega sejmišča (Dečkova 1, Celje).

Udeležba na dogodku je brezplačna, podjetja svojo udeležbo potrdijo preko spletne aplikacije https://slovenia2018.b2match.io/ v kateri označijo podjetja s katerimi želijo imeti sestanke, najkasneje do 9. 9. 2018!

Mednarodni dogodek je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med podjetji, ki delujejo na področju:

  • Gradbeništva
  • Elektro industrije
  • Kovinske industrije
  • Obnovljivih virov energije
  • Lesne industrije
  • Plastike
  • Logistike

Na dan dogodka udeleženci prejmejo tudi brezplačno vstopnico za ogled 51. MOS-a.

 


2. V okviru Dneva slovenske gospodarske diplomacije na 51. MOS bo v petek, 14. septembra  2018 od 14.00 do 15.30 na Celjskem sejmu, potekala poslovna konferenca – pogovori ekonomskih svetovalcev na DKP RS z zainteresiranimi podjetji. Zainteresirana podjetja naj svoj interes za srečanja z ekonomskimi svetovalci (lista priložena) posredujejo na naslednji mail:  gospodarska-diplomacija.mzz@gov.si, najkasneje do 9. 9. 2018!

SEZNAM prisotnih EKONOMSKIH SVETOVALCEV 

Prosimo, da  podjetja označijo s katerimi ES na DKP RS  oz. iz katerih držav se želijo srečati, kot tudi da posredujejo kratek profil podjetja (oz. link na spletno povezavo), ki naj vključuje tudi kontaktne podatke (ime predstavnika in mail).

Prijavljeni gospodarstveniki bodo obveščeni s povratnim sporočilom o točnem terminu 10-15 minutnega sestanka s posameznim ekonomskim svetovalcem.

Na dan dogodka udeleženci prejmejo tudi brezplačno vstopnico za ogled 51. MOS.

 


3. V torek, 11. septembra 2018, ob 14. uri vabljeni na predavanje Vstop na nemški trg: priložnosti in trgi prihodnosti (v angleščini), ki mu sledi razprava oz. odgovori na vprašanja udeležencev.

Ob 14.30 uri sledijo individualni posveti po temah:

  • vstop na nemški trg,
  • nastop na sejmu,
  • opravljanje gradbenih in monterskih storitev v Nemčiji.

Pridružili se nam bodo cenjeni sogovorniki:

Vabljeni!


4.  CELJE INTERNATIONAL BUSSINESS FORUM je edinstven poslovni dogodek z uglednimi gosti in govorci. Potekal bo v četrtek, 13. septembra, in petek, 14. septembra, v prostorih Celjskega doma. Poslovni forum bo potekal v času 51. MOS-a, ki ponuja odlično priložnost za obisk največjega sejma v regiji.

Posebni gost foruma je dr. FEDERICO FIORETTO, mednarodno priznani podjetnik, izvršni direktor, svetovalec in trener z opravljeno specializacijo na Univerzi Harvard o trajnostnih sistemih upravljanja. Gospod Fioretto je avtor CASE metode za trajnostno vodenje, okvir za doseganje trajnostnih in krožnih poslovnih modelov s preoblikovanjem konfliktov v učinkovito komunikacijo in vodenje.

Vsebino in potek foruma najdete TUKAJ.