MOS Dom

MOS Dom je največji dogodek s področja gradnje in obnove doma, saj v okviru sejma zajema kar sedem sejemskih dvoran in del zunanjega prostora.

 MOS Dom nagovarja vse tiste obiskovalce, ki v prihodnosti načrtujejo gradnjo, že gradijo ali prenavljajo svoja stanovanja, hiše ali poslovne prostore ter ob tem niso pozabili na zunanjo okolico, ki pomembno zaokrožuje prostor. Izjemna dodana vrednost predstavljajo  brezplačni nasveti v MOS-ovih svetovalnicah. Strokovnjaki so številnim obiskovalcem pomagali pri ključnih vprašanjih, kako se lotiti gradnje ali prenove stanovanjskega oz. kakšnega drugega objekta, jim svetovali o učinkoviti rabi energije in uporabi obnovljivih virov energije, predlagali kakšno notranjo opremo, barve in materiale izbrati, kako učinkovito opremiti manjše prostore …

Zakaj razstavljati na MOS Dom?

  • Ker obiskovalci na sejmu iščejo novosti ter izboljšave izdelkov in storitev, ki pripomorejo k energetsko učinkoviti gradnji in obnovi.
  • Ker se čedalje več kupcev zaveda, da lahko sami s premišljenimi nakupnimi odločitvami pripomorejo k zmanjšanju stroškov in negativnih vplivov na okolje.
  • Ker je za 18,3 % potencialnih kupcev glavni razlog za obisk sejma program gradbeništva in ogrevanja.
  • Ker je za 19,7 % potencialnih kupcev eden od glavnih razlogov za obisk sejma program pohištva in notranje opreme.
  • Ker so brezplačni nasveti v MOS-ovih svetovalnicah tudi eden izmed razlogov za obisk sejma.