MOS Turizem

MOS Turizem je pomemben dogodek s širokega področja turizma, ki je na MOS-u v zadnjih nekaj letih doživel najhitrejšo rast. Poleg tradicionalnega programa opreme za gostinstvo se je razširil še na področja kulinarike, predstavitve najatraktivnejših turističnih destinacij v Sloveniji in širši regiji ter predvsem kampinga in karavaninga.

Izjemno dodano vrednost mu dajejo obsejemski dogodki, kot so outdoor park in različna kulinarična doživetja. MOS Turizem vsebinsko dopolnjujemo s programom zelenega in aktivnega turizma ter ponudbe opreme za aktivno preživljanje prostega časa, saj želimo, da MOS Turizem postane najpomembnejši turistični dogodek v Sloveniji.

Zakaj razstavljati na MOS Turizem?

  • Ker več kot polovica obiskovalcev sejma med glavnimi razlogi za obisk navaja tudi področje turizma, kulinarike in karavaninga.
  • Ker sejem obiščejo aktivni posamezniki z visoko kupno močjo.
  • Ker omogoča odlično platformo za predstavitev ponudbe, prepoznavanje novih trendov, za preverjanje konkurence, predvsem pa priložnost za mreženje in sklepanje poslov z ostalimi razstavljavci iz najrazličnejših strokovnih in poslovnih področij.