Minulo soboto (10.6.) se je na celjskem sejmišču po oceni organizatorja družbe Celjski sejem kulinarično razvajalo več kot 3500 ljubiteljev dobre domače hrane in pijače. Odziv obiskovalcev je bil še nekoliko boljši kot na prvem festivalu v juniju 2016, kar se odraža tudi v velikem zadovoljstvu letošnjih ponudnikov na festivalu. Obiskovalci so znova izbrali tudi najboljši burger. Največ glasov je prejel burger Painkiller podjetja 7 Burger iz Kamnika.

Sončna sobota je na celjsko sejmišče pritegnila številne obiskovalce, ki so lahko poskusili različna piva (predstavilo se je več kot osem craft pivovarn, v ponudbi so bila številna domača in tuja piva) ter druge kulinarične dobrote, od paragvajskih empanadas, pivskih klobas, do sladoleda in različnih slaščic … in tako lažje počakali na svoj burger. Nekateri ponudniki so obiskovalce s svojo ponudbo tako navdušili, da so pozno popoldne že ostali brez sestavin za pripravo slastnih burgerjev. Vseeno pa obiskovalci festivala niso ostali lačni, saj so jih nahranili drugi ponudniki. Obiskovalci so lahko izbirali tudi med številnimi izdelki iz čilija ter kupili sadike čilija za lastno pridelavo.

Kulinarično razvajanje spet na jubilejnem 50. MOS

Po junijskem festivalu pa se bo mogoče kulinarično na celjskem sejmišču znova razvajati od 12. do 17. septembra na 50. MOS in 18. novembra na 3. Festivalu vina, pršuta in salam.